Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Masuri integrate de dezvoltare a comunitatii marginalizate din comuna Frumusica

Categories: After School,Firme Botosani,Localitati invecinate

Proiect cofinanțat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei
Prioritatea de investiție 9.ii Integrarea socio-economică a comunităților marginalizate, apel de proiecte nr. 3
Obiectivul specific 4.2:  Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate (non romă), prin implementarea de măsuri integrate
Titlul proiectului: “Măsuri integrate de dezvoltare a comunității marginalizate din comuna Frumușica”
Cod proiect: POCU/140/4/2/114817
Data inceperii: 07 mai 2018
Durata proiect: 36 luni
Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 18.229.190,58 lei din care valoarea contribuției partenerilor este de 264,958.16 lei.

Incepand cu luna mai 2018 ASOCIATIA BIOSILVA in calitate de beneficiar implementeaza in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Femeii Din Romania (Timisoara), Primaria Comunei FrumusicaScoala Gimnaziala Nr.1 Vladeni-Deal (Comuna Frumusica), Fundatia Solidaritate si Speranta (Iasi), S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. (Timisoara) in comuna Frumusica, judetul Botosani –  proiectul “Masuri integrate de dezvoltare a comunitatii marginalizate din comuna Frumusica”, proiect cofinantat in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritara 4: Incluziunea sociala si combaterea saraciei.

Prin acest proiect ne propunem sa punem bazele unui proces de dezvoltare al comunei Frumusica din judetul Botosani promovand un model de dezvoltare sociala bazat pe incluziune, sanse egale, solidaritate, in concordanta cu prioritatile de investitii, obiectivele si actiunile asumate de Romania in cadrul Programului Operational Capital Uman, respectiv valorizarea capitalului uman, ca resursa pentru o dezvoltare sustenabila in viitor. Prin rezultatele sale, proiectul va contribui la dezvoltarea economica, promovarea antreprenoriatului, crearea de locuri de munca si beneficii sociale pentru populatia zonei tinta, contribuind la sprijinirea integrarii profesionale pe piata muncii. Astfel, proiectul va influenta pozitiv functionarea comunitatii din Comuna Frumusica prin crearea unor structuri sustenabile care vor fi puse si vor ramane pe termen lung la dispozitia comunitatii vizate, structuri care vor fi dezvoltate si consolidate pe perioada proiectului si care vor contribui la optimizarea si mentinerea bunastarii comunitatii si care vor oferi facilitati pentru toate categoriile de persoane din comunitate, respectand principiul nediscriminarii.

 

Parteneri:

  • Asociatia Biosilva
  • A.P.F.R Timisoara Romania
  • Comuna Frumusica
  • Scoala Gimnaziala nr.1 Vladeni-Deal
  • Fundatia Solidaritate si Speranta
  • SC PROFI ROM FOOD SRL

 

Contact:

Adresa: Comuna Sendriceni, judetul Botosani, cod postal 717380, Romania
Telefon: 0740.899.417
E-mail: asociatiabiosilva@gmail.com
Web: www.dezvoltamcomunafrumusica.ro

 

Galerie:

Author: infobotosani

Lasă un răspuns