Evenimente:

 • 00 ZI
 • 00 ORA
 • 00 MIN
 • 00 SEC
+
<>

Firme pe categorii de activitate!

Promoveaza-ti afacerea! Alege mediul online

Nu ezitati sa va inscrieti !

Pensiunea Stejarul

Categories: Firme Botosani,Mihai Eminescu,Pensiune,Restaurante

Informatii suspendate, pentru detalii va rugam sunati la telefon

0742 / 151.622

Author: Ionel Curcan

One Response to "Pensiunea Stejarul"

 1. bobytza97 Posted on 19 mai 2013 at 18:46

  Buna. De curand am dorit sa facem un tur al Moldovei si am hotarat sa ma cazez impreuna cu familia la ”Cabana Stejarul” din satul BAISA judetul Botosani.

  Am sunat si am vorbit cu proprietarul pt o camera twin (camera 101) si o camera matrimoniala (camera 104) cu tot cu baie fiecare la pretul de 60 ron dar cand am ajuns acolo am avut o surpriza cam neplacuta in loc de 60 ron cu ne-am inteles ne-a dat camerele cu 80 ron ca cele cu 60 ron nu au baie, am tacut si am inghitit problema ca sa nu zic nesimtirea sa.

  Cand am ajuns in camera am avut parte de urmatoarele neplaceri: lustra legata cu o sarma si un cui, doza fara capac, lampa pe gaz care mai avea umpic si ne cadea in cap, o floare in camera prafuita, televizor mic pentru un birou sau o bucatarie in nici un caz pt o camera de hotel, ceas de perete mort (nefunctionabil), ventilator in loc de aer conditionat, usa la baie de plastic, mucegai, chiuveta crapata, ventilator baie mort, masa rupta (2 picioare), pahare de unica folosinta, mocheta arsa, pereti murdari, doar apa rece la una din bai (camera 101), aplica baie rupta, role culisare cabina de dus lipsa, instalatie electrica aeriana doar izolata in baie, tencuiala cazuta in baie, calorifer ruginit, praf si mizerie dupa pat, scrumiera montata in spatii spatii comune (pe perete hol) unde fumatul este interzis, bazia de la acoperis montata in proportie de 50% sau cazuta in aceeasi proportie, cearceafuri pe pat din doua bucati si toata lenjeria cu diferite pete (explicatie pe care am primit-o de la o angajata a fost ca sunt curate dar sunt pete care nu se iau la spalat). Toate acestea le dovedesc si prin imaginile pe care le-am postat alaturi de acest comentariu.

  Acum trageti concluzia dumneavoastra singuri daca se merita sa mergeti sau sa sfatuiti pe cineva sa mearga la aceasta locatie sau sa se opreasca vreo noapte pentru a-si odihni oasele.

  Vedeti mai multe fotografii pe site-ul de mai jos, aici nu-mi permite sa postez fotografii.

  http://amfostacolo.ro/romania-pareri,15/botosani,93,1342/cabana-stejarul-baisa,12356/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__32847.htm

Lasă un răspuns