Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Firme pe categorii de activitate!

Promoveaza-ti afacerea! Alege mediul online

Nu ezitati sa va inscrieti !

Nazage Construct

Categories: Darabani,Firme Botosani,Mobila

S.C. NAZAGE CONSTRUCT S.R.L. a luat fiinta in anul 2005 si are ca obiect principal de activitate proiectarea si executia la comanda si in serie de mobila din pal melaminat.
Suntem o echipa dinamica pregatita sa satisfaca necesitatile in materie de mobiler fiecarui client. Societatea nostra va ofera o gama larga de mobilier la comanda atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Aveti posibilitatea sa alegeti unul din modelele de mobiler prezentate pe pagina noastra web, sau puteti schita orce alt model necesar locuintei dumneavoastra. Apeland la noi, veti beneficia de profesionalism, seriozitate, promptitudine si serviabilitate.

Puteti comanda orce tip de mobilier in culorile si dimensiunile necesare pentru a se potrivi designului oricarui tip de spatiu. Mobila se executa dupa un proiect. Daca nu aveti deja un proiect va puteti consulta cu un specialist al firmei care va realiza gratuit proiectul pentru dumneavoastra. Deplasarea specialistului este gratuita pe o raza de 50 km de sediul firmei noastre. Realizam mobilier pentru apartamente, case, societati comerciale.

Piesele de mobilier realizate de noi se caracterizeaza prin durabilitate, rezistenta la socuri, folosim accesorii, feroneria este produsa de firma Häfele, mobila contine elemente postforming, cu canturi ABS etc.
Durata de realizare a mobilierului se incadreaza in intervalul 3-10 zile lucratoare.


Contact

Showroom Darabani.

Strada: 1 Decembrie la iesire din Darabani , la 50 m de Petrom.

Telefoane:
0732 / 004.999
0732 / 004.994
0744 / 544.180
Fax : 0331 / 710.481
E-mail: nazageconstruct@yahoo.com
E-mail: contact@mobila-nazage.ro

Web: www.mobila-nazage.ro

 


Author: infobotosani

Lasă un răspuns