Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Firme pe categorii de activitate!

Promoveaza-ti afacerea! Alege mediul online

Nu ezitati sa va inscrieti !

Reparatii, vanzare si piese de schimb pentru electromotoare si alternatoare

Categories: Auto,Piese auto,Service auto

Autopavel ofera urmatoarele servicii: Reparatii electromotoare si alternatoare de toate tipurile pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole, buldoexcavatoare ect., precum si piese de schimb pentru acestea.

AUTOPAVEL detine in stoc peste 500 de altrenatoare si electromotoare atat noi cat si folosite. In magazinul nostru gasiti o gama larga de piese de schimb pentru electromotoare si alternatoare, cum ar fi: rotoare, statoare, bucse, bendixuri, bobine cuplare, reductoare, capace fata si spate, fulii, regulatoare, perii, ect.


Reparatii, vanzare si piese de schimb pentru electromotoare si alternatoareADRESA: Loc. Scheia, Str. Humorului, Nr.106D, Jud.Suceava, CP 727525

E-MAIL: autopavel@yahoo.com

TELEFON: 0230 526 270 / 0722 253 710

WEBSITE: www.autopavel.ro

Program:
Luni – Vineri: 08.00 – 17.00
Sambata: 08.00 – 12.00
Duminica: Pauza

AUTOPAVEL este prezent pe piata de peste 21 de ani. In tot acest timp firma s-a straduit sa execute lucrari bune, sa aiba o atitudine responsabila fata de bunul clientului, stiind ca un client multumit aduce alti clienti noi in firma. Dupa 21 de ani, raman consacrati reparatiilor de alternatoare si electromotoare, avand toata specializarea si dotarea necesara.

Author: infobotosani

Lasă un răspuns