Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Factorii care ne impiedica sa economisim atat de mult cat ne dorim

Categories: Firme Botosani,Localitati invecinate,Locuri de munca

Factorii care ne împiedică să economisim atât de mult cât de dorim

În lipsa succesului nostru în asigurarea unui nivel cât mai ridicat de economisire invocăm cel mai adesea situația economică și faptul că nu putem ajunge acolo unde ne dorim din lipsa de oportunități. Așa cum astăzi există o serie de noi împrumuturi rapide (uusi pikalaina 2018) dintre care îl putem alege pe cel mai bun, așa există și o multitudine de oportunități de a câștiga bani și de a face economii.

Mediul virtual este plin de astfel de posibilități de lucru în timpul liber (în cazul celor care invocă timpul petrecut la serviciu), dar și de oportunități de a face bani chiar lucrând de acasă (în situația celor care invocă în apărarea lor faptul că nu au loc de muncă). Se pare că, adevăratele motive pentru care unii dintre noi nu reușesc să facă economii, sunt căutate într-un loc greșit, fiindcă, de fapt, noi suntem cei care reprezentăm frâna în calea propriei dezvoltări și evoluții financiare.

Noi înșine reprezentăm motivul pentru care reușim/nu reușim să economisim!

Cu toții ne dorim să atingem succesul financiar și să ne asigurăm o situație cât mai bună din punct de vedere economic, dar, oare câți dintre noi au depus eforturi reale în acest sens? Ne place să ne plângem că nu reușim din motive exterioare voinței noastre, când, de fapt, noi suntem cei care ne înfrânăm evoluția către mai bine, din diverse motive. Nu lipsa oportunităților de a face bani ne oprește din îndeplinirea obiectivului nostru, ci modul în care alegem acele posibilități de câștig. Mulți dintre noi ocolesc chiar cele mai bune oferte, din simplul motiv că presupun sacrificarea timpului liber, diversificarea activității și eforturi pentru a ajunge la un nivel financiar foarte bun.

Nesiguranța în ceea ce privește propria capacitate de a face față provocării, teama de eșec și lipsa de implicare sunt alți factori care ne frânează avântul către culmile succesului. Ne mulțumim cu foarte puțin, preferăm să facem economii prin sacrificarea stilului de viață și nu gândim la nivel extins. Bogații lumii nu au atins nivelul financiar absolut cumpărând de la reduceri și nici nu-și petrec timpul căutând prețurile cele mai mici sau gratuități. Chiar dacă unii dintre ei au un stil de viață, care poate fi considerat “excentric” (merg cu o mașină second-hand sau un mijloacele de transport în comun, mănâncă acasă sau la “împinge tava”, etc.) de către ceilalți miliardari și milionari, ei tot fac mulți bani.

Iar acest lucru se datorează nu doar inteligenței, ci și faptului că au avut curajul de a îndrăzni și de a-și asuma niște riscuri, în urma cărora au avut de câștigat. Celor care le este teamă de eșec, niciodată succesul nu o să le surâdă, iar celor care sunt prea comozi și care preferă să “aștepte acele oportunități financiare în care să primească bani fără să facă nimic”, timpul nu le va oferi decât așteptări în zadar. Dacă vrei să ai bani, dacă vrei să faci economii la nivel mare, atunci trebuie să îți învingi orice urmă de teamă, de prejudecăți și să ai curajul de a face următorul pas către viitorul tău financiar strălucitor!

Author: infobotosani

Lasă un răspuns