Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Coliba Haiducilor

Categories: Firme Botosani,Hotel,Pensiune,Restaurante

Un stabiliment născut la doi paşi de centrul municipiului Suceava din pasiunea pentru tradiţiile strămoşeşti bucovinene şi din dorinţa de a reînvia pe cât de posibil vechile obiceiuri în materie de gastronomie a locului şi-a deschis porţile în zona Rulmentul.

CONTACT

Adresa:Str. Aleea Vămii Nr. 3. Șcheia, Suceava
Tel: 0330 881 881
Mobil: 0752111989
email: rezervari@colibahaiducilorbucovina.ro
email: office@colibahaiducilorbucovina.ro

www.colibahaiducilorbucovina.ro

Coliba Haiducilor Bucovina este probabil singurul loc unde reţete din zonă, vechi de sute de ani, se regăsesc în meniu, reţete culese de la oameni cu părul cărunt, dar care au dus peste veacuri tradiţiile culinare.
Meritul de a readuce în actualitate atmosfera Bucovinei de altădată îi revine investitorului Mihaela Doina Popinciuc, care pe lângă suflet şi pasiune a investit fonduri proprii şi bani de la Uniunea Europeană pentru a crea un loc pe care nu trebuie să-l ratezi.
„Vrem să-i ducem înapoi în timp pe oameni, pe cei care ne calcă pragul, în atmosfera hanurilor de altădată. Şi asta nu doar prin structura de lemn şi reproducerea în interior a unor colţuri peisagistice din Bucovina, ci şi din punct de vedere gastronomic. E o atmosferă caldă cu care sperăm să-i cucerim pe clienţi şi să-i determinăm să revină cu mare drag”, a arătat Mihaela Doina Popinciuc.
Iar oferta culinară este într-adevăr una de excepţie, plecând de la lapte acru de casă şi terminând cu alivancă, plăcinte poale-n brâu sau colţunaşi cu brânză.
Meniul este completat şi cu alte atracţii de nerefuzat, cum ar fi borşul de cocoş sau zeama de găină, balmoş, bulz ţărănesc. De pe listă nu lipsesc vită „în fel şi chip”, dar şi preparate din oaie, precum şi zacusca de casă sau hribii de pădure cu ceapă şi mămăliguţă.
Coliba Haiducilor Bucovina se adresează şi celor care doresc să organizeze nunţi sau alte petreceri. Stabilimentul dispune de un restaurant cu 120 de locuri, o terasă acoperită cu pergolă pentru 80 de persoane.
Locaţia de trei stele de la intrarea în municipiul Suceava, dinspre Gura Humorului, are şi 40 de locuri de parcare păzite, dar şi şapte camere şi două apartamente dotate cu băi proprii.

Locul ideal pentru organizarea de nunți, botezuri, aniversări, întâlniri de afaceri etc.

Galerie foto:

 

Author: infobotosani

Lasă un răspuns