Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Adicec – Transport intern si international de marfuri, transport marfa, transport marfa comunitate, transport marfa Uniunea Europeana

Categories: Firme Botosani,Transport marfa

SC ADICEC SRL este o firma de transport din Suceava , care a luat nastere in anul 2006. Ne-am dezvoltat permanent timp de 10 ani si am devenit o firma de transport solida, avand contracte cu mari parteneri din Europa.
adicec-trans-transport-intern-adr-marfa-534534Tinta noastra a fost sa facem lucrul de calitate ca partenerii nostri sa fie multumiti, ajungerea cu promptitudine la incarcari/descarcari, timpi de tranzit corecti, seriozitatea fiind lucrul care ne caracterizeaza.

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL
Transport marfa in regim de grupaj, exclusiv sau express in toate orasele din Romania. In functie de infrastructura zonei in care doriti transportul marfurilor, garantam o eficienta sporita datorita flotei de masini ce poate fi adaptata in functie de conditiile terestre. Oferim solutii privind transportul de marfa international. Dispunem de o flota de camioane ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent ca este vorba despre transportul marfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporita.

CONTACT:
SC Adicec SRL
Adresa: str. Ion Carp Fluierici, nr. 17A, Suceava
Telefon: 0745 018 367
Fax: 0374 091 220
E-mail: office@adicec.ro
www.adicec.ro

GALERIE FOTO

Author: infobotosani

Lasă un răspuns