Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL | COROAMA TIETJEN

Categories: Firme Botosani,Mobila,Transport marfa,Transport persoane

S.C Coroama-Tietjen S.R.L a fost fondata in anul 2001 de catre actualii administratori : Coroama Ion-Aurel si Coroama Elena. Firma a avut ca prim domeniu de activitate “comert cu ridicata si amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule”, disponibilizand de propriul capital integral romanesc . Expandandu-ne usor si pe alte domenii de activitate.

Servicii:
CURSE TUR-RETUR

Compania S.C Coroama-Tietjen S.R.L dispune de o vasta experienta , dar si de resursele necesare pentru a oferi servicii de transport si de incredere tuturor clientilor atat pe plan national cat si international. Oferim cu regularitate curse tur-retur catre : Austria, Germania, Olanda, Belgia, Elvetia, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia.

TRANSPORT MARFA

Totodata oferim servicii de transport marfa pentru comunitate. Toate camioanele sunt de ultima generatie, Euro 5 , Euro 6, semi-remorcile avand prelata de tip perdea , inaltimea utila pentru incarcare este de 2.80 din fata pana in spate, echipate cu dispozitiv SMARTBOARD. Garantam ca marfa dvs. va ajunge in conditii si respectand intocmai termenele de livrare stabilite.

DEPOZIT MOBILA GERMANIA

Pe de cealalta parte, la depozitul nostru de mobile second-hand comercializam aproape tot felul de mobila incepand de la: dormitoare, bucatarii, mobile de sufragerie pana la masini de spalat(Miele), frigidere, biciclete, luster, saltele etc Oferim servicii de transport al mobilei si de montare a acesteia gratuit in tot judetul Suceava.

CONTACT
Adresa: Udesti, Suceava
Tel: 0755 056 043
Tel: 0745 993 485
Tel: 0745 584 705
Fix: 0230 412 459
Email: office@coroama-tietjen.ro
Web: www.coroama-tietjen.ro

GLERIE:

MOBILA:

Author: infobotosani

Lasă un răspuns