Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Dezmembrari auto, tinichigerie, vopsitorie, inchirieri auto Servonec

Categories: Auto,Dezmembrari auto,Firme Botosani,Piese auto,Service auto,Tractari auto

Servonec va ofera urmatoarele servicii: dezmembrari, tinichigerie, vopsitorie auto, vulcanizare auto, tractari auto, inchirieri auto, suduri argon si oxigaz, polish auto, indreptare, reparatii, vopsire.<!–more–>
Servonec presteaza  urmatoarele servicii de vulcanizare: echilibrari roti, montaj anvelope, montaj jante, presiune cu aer etc. Aceste servicii sunt executate cu utilaje de catre personal calificat cu experienta. Firma va ofera in sistem rent a car, o gama variata de masini de inchiriat, incepand de la clasa mini precum si masini pentru tractari.

CONTACT
Adresa: SLT. Grigoras, Nr. 30B 725200 Falticenii Vechi, Suceava, Romania DN2E Km 2+200 dr (langa fostul Poligon Auto sau Casa de apa)
Telefon: 0371 368 300 / 0730 603 908
E-mail: servonec.office@yahoo.com
Website: www.servonec.ro

 

Importam autovehicule in vederea dezmembrarii si comercializarea pe piata interna a pieselor rezultate. Pastrarea pieselor rezultate din dezmembrari se face in conditii optime de depozitare.

Sediu firmei Servonec se afla la iesire din Falticeni spre Suceava oferind servicii de vulcanizare, vanzare anvelope second-hand si noi.

<strong>Galerie foto</strong>

Author: infobotosani

Lasă un răspuns