Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Secretul unui șofer bun: chestionare auto pe i-drpciv.ro

Categories: Firme Botosani,Scoala de soferi

Promovarea examenului auto este floare la ureche pentru o parte dintre oameni, insa se poate dovedi o adevarata provocare pentru altii.

Partea interesanta este ca majoritatea celor care doresc un permis de conducere nu au probleme in a-si insusi partea practica a condusului, ci intampina o multime de provocari in a-si insusi informatiile teoretice din legislatie. Chiar si dupa sute de teste auto si ore intregi de invatat, multi elevi ai scolilor de soferi ajung sa cunoasca esecul.

 

Care sunt principalele cauze ale nereusitei?

Una dintre cauze este faptul ca testele auto nu sunt aprobate de drpciv. Examenul auto consta doar in intrebari redactate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a vehiculelor, asadar, testele rezolvate trebuie neaparat sa fie identice.

O alta cauza este lipsa de organizare iar cea de-a treia este lipsa atentiei din timpul examenului.

 

Cum se poate ajunge la rezultate mult mai bune?

Din fericire, exista o serie de solutii destinate viitorilor soferi, iar una dintre solutii este rezolvarea de chestionare auto pe i-drpciv.ro. Site-ul poate să fie considerat unul dintre cele mai bune instrumente pentru promovarea examenului, in conditiile in care se remarca printr-o serie de particularitati foarte interesante:

  • Chestionarele sunt 99.9% corecte. Nu doar ca sunt chestionaare auto drpciv, ci sunt si verificate cu atentie in asa fel incat sa se asigure o corectitudine cat mai mare.
  • Raspunsurile gresite beneficiaza de explicatie. Este unul dintre punctele forte ale i-drpciv.ro, in conditiile in care cei care raspund gresit pot afla imediat raspunsul corect si il pot retine. Datorita acestei functii, majoritatea celor care rezolva chestionare pe acest site promoveaza examenul.
  • Site-ul este recomandat de instructorii auto. Din ce in ce mai multi instructori auto recomanda acest site, ceea ce este un mare plus, in conditiile in care orice instructor are tot interesul ca elevii sai sa promoveze.
  • Este locul unde este comercializata cartea ” Cod Rutier Mura in Gura” . Este cea mai vanduta carte din domeniu si s-a dovedit extrem de utila de-a lungul timpului.
  • Toate informatiile sunt complet gratuite. Nimeni nu trebuie sa plateasca nimic pentru a putea rezolva chestionare pe i-drpciv.ro. De asemenea, toate celelalte informatii legate de lumea rutiera sunt gratuite si extrem de utile, atat celor care doresc sa ia permisul de conducere, cat si celor care il au deja si doresc sa circule in siguranta.

 

Care sunt sfaturile oferite de i-drpciv.ro pentru elevii scolilor de soferi?

Un prin sfat ar fi citirea cu atentie a legislatiei rutiere. Este extrem de important ca lectura intregii legislatii sa stea la baza pregatirii. Ulterior pot fi rezolvate cat mai multe chestionare (vezi aici modul in care se rezolva ) si se poate face un plan cat mai bine conturat de pregatire. Este bine sa se stabileasca un numar fix de chestionare rezolvate in fiecare zi, sa se acorde o atentie sporita fiecarei intrebari si sa se insiste pana in momentul in care nu exista niciun chestionar rezolvat care sa nu fie promovat. Cu putina atentie si cu ajutorul i-drpciv.ro oricine poate sa promoveze examenul auto.

 

Author: infobotosani

Lasă un răspuns