Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Firme pe categorii de activitate!

Promoveaza-ti afacerea! Alege mediul online

Nu ezitati sa va inscrieti !

Economisește bani în vacanță

Categories: Firme Botosani

Recent ți-ai dat seama că în ultima vreme ai muncit prea mult fără să ai parte de suficiente distracții, așa că te-ai hotărât să mergi într-o țară străină. Chiar dacă nu știai încă exact spre ce destinație să te îndrepți, ai intrat pe imprumut24.ro și ai luat prin intermediul site-ului respectiv un împrumut rapid de 1000 lei, pentru a fi sigur că îți ajung banii cu care pleci de acasă și că nu rămâi fără finanțe într-o zonă necunoscută.

Cu toate că ai partea financiară cât de cât asigurată, parcă nu vrei totuși să cheltuiești întreaga sumă cu care pleci la tine, așadar ai început să te interesezi cu privire la metode prin care să economisești bani atunci când ești plecat în vacanță. Din fericire pentru tine, acest articol îți va prezenta câteva sfaturi ce te vor ajuta în a te bucura de vizitarea unui oraș străin, dar fără să cheltui prea mulți bani.

  1. Fă-ți rezervarea din timp și în extrasezon. Acum este momentul ideal de a pleca în concediu, pentru că nu este sezon, iar prețurile cazărilor și al tuturor obiectivelor turistice este încă destul de mic. Așadar, tot ce trebuie să faci este să te hotărăști asupra destinației din timp și să îți faci o rezervare.
  2. Nu alege hotelurile. Atunci când vine vorba de o țară străină, o mare parte a banilor îi vei cheltui pe cazare. Alegând să eviți hotelurile și să te axezi mai mult pe hosteluri, pensiuni sau chiar site-uri de couchsurfing vei putea economisi o sumă importantă de bani, plus că îți vei face prieteni noi oriunde vei decide să stai.
  3. Nu mânca în oraș. Cinele romantice în restaurante cu stele Michelin poate că dau bine în pozele de pe site-urile de socializare, însă se pot dovedi a fi extrem de scumpe. Ca idee, în astfel de localuri numai pe o bere vei plăti mai mult de 15 Euro. Așa că cel mai bine este să mănânci fast-food ori sandviciuri, pentru că mai important e să vizitezi obiectivele setate decât să îți cheltui toți banii pe o singură cină.
  4. Nu folosi taxiurile. Cel mai bine este să utilizezi mijloacele de transport în comun, sau de ce nu, mersul pe jos, pentru că oricum dorești să vezi cât mai mult din orașul în care te-ai cazat. Taxiurile nu sunt o opțiune, deoarece ele sunt scumpe și plus că se poate să dai de șoferi care se vor prinde că ești străin și te vor ocoli puțin mai mult, pentru a încasa o sumă mai mare de bani.

Faptul că ai accesat acest website pentru a face rost de bani este foarte bine, asigurându-te astfel că mergi la tine cu o sumă mai mare, fiind în așa fel oarecum mai liniștit. Dar nu este suficient. Dacă vrei să cheltui cât mai puțin, urmează sfaturile din acest articol și cu siguranță nu vei regreta.

 

Author: infobotosani

Lasă un răspuns