Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Firme pe categorii de activitate!

Promoveaza-ti afacerea! Alege mediul online

Nu ezitati sa va inscrieti !

Dezmembrari auto Salcea

Categories: Auto,Firme Botosani,Piese auto

Dezmembrari Salcea si-a inceput activitatea pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama larga de piese auto originale provenite de la autoturisme similare cu a dumneavoastra, de unde puteti alege ce piese doriti, fie pentru a face o reparatie, fie pentru a va dota masina cu optiuni suplimentare.

Contact:

Dezmembrari auto Salcea-Suceava (1)SC New Trend & Evolution SRL
Mobil: 0751 299 945;
Mobil: 0751 299 946;
Adresă: Calea Sucevei, nr. 39, cod postal: 727475, In Salcea, drumul spre Botosani, inainte de scoala pe partea stanga., Salcea, judet Suceava.

Web: www.dezmembrari-salcea.ro

 

Comercializam piese de schimb originale second-hand, piese auto din dezmembrari, cum ar fi: motor, cutie de viteze, alternator, turbosuflanta, chiuloasa, injector, electromotor, elemente de caroserie decupate direct de pe masina pana la grile si butoane, usa, capota, bara de protectie, radiatoare, stop, far, s.a.
In acest moment dispunem de un stoc generos de piese si subansamble care provin din dezmembrarea a diferite marci si modele de autoturisme cum ar fi: BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz, Ford, Peugeot, Opel, s.a. Piesele pot fi ridicate direct de la sediul nostru situat in Salcea, Calea Sucevei Nr 39 , jud. Suceava, sau pot fi livrate national prin intermediul unui curierat rapid. Toate piesele achizitionate de la noi beneficiaza de garantie.

Va oferim servicii de tractare pentru autoturisme noi sau avariate, autoutilitare, ambarcatiuni, stivuitoare, diverse utilaje (maxim 2,5 tone).

Clientii ne aleg pentru varietatea de marci si modele auto disponibile, piese auto si garantia pe care o oferim. Misiunea noastra este sa oferim o solutie completa pentru persoanele care intampina o problema cu autoturismul.


Author: Ionel Curcan

Lasă un răspuns