Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Top 5 destinații de vizitat iarna asta cu autorulota!

Categories: Firme Botosani

Iarna ia multe fețe și vine în multe moduri în Europa, iar cu autorulota le poți vedea pe toate!
Iarna polară dă peste cap temperaturile, într-un mod friguros de această dată, friguros și sigur, fără soare, pe când în zona mediteraneană te poți bucura de o vară mai răcoroasă, unde gheața o vei găsi doar în cocktail-uri și wisky.
Indiferent de alegerea ta, fii sigur că o autorulotă îți va oferi căldură atunci când e nevoie.. și desigur 22 de grade, acolo unde e prea cald.
În vacanța ta de iarnă este cel mai bun moment să vizitezi satul lui Moș Crăciun!

 

 

 

 

 

  1. Rovaniemi, Finlanda

Aceasta este reședința „terestră” a Moșului bătrân de zile! Moșul tău preferat poate fi vizitat gratuit în orice zi a săptămânii.
Poți parca autorulota în numeroasele campinguri din apropiere și, te poți bucura de pârtiile de ski care sunt la o aruncătură de băț distanță!
Nu uita să îți împachetezi hainele groase și să iei la tine termosul care îți va ține ciocolata caldă.


  1. Târgurile de Crăciun

Decembrie este luna perfectă să vizitezi celebrele târguri de Crăciun din Viena, Munich sau Sibiu.
Turtă dulce, vin fiert, milioane de sortimente de ceai, slănină, cârnați și mușchi afumat, de toate pentru toți și toate gusturile vei găsi la aceste târguri superbe.
De asemenea, dacă nu ai răbdare până ajungi acasă, poți pregăti în autorulota sau rulota ta o masă festivă de pre-crăciun cu câteva din bunătățile pe care sigur le vei cumpăra de la târguri.


  1. Abisko, Suedia

Dacă iubești iarna și îți dorești să vezi sau să revezi AURORA BOREALĂ, acesta este locul unde să vii!
Poți urmări faimoasele lumini nordice pe cerul înstelat din confortul autorulotei tale, asta dacă nu îți place prea mult frigul.
Alte atracții aici sunt săniile trase de puternicii câini din rasa Husky sau Malamut și desigur, hotelul de gheață din Kiruna!


  1. Bucovina, România

Un peisaj pitoresc, încărcat de magie basm și mirific de așteaptă să descoperi tradiții și țuică de calitate.
Poți vizita frumoasele mănăstiri ( care sunt și mai frumoase acoperite de zăpadă, iar colindele.. par că s-au născut aici), poți merge la pârtie în Gura Humorului, Mălini sau Vatra Dornei, mai nou și Mestecăniș, poți vizita cetățile care au rămas falnice de-a lungul timpului
Târgurile de crăciun, deși nu sunt de amploarea celor enumerate la punctul 2 sunt frumoase și parcă mai personale!
Și aici, găsești campinguri și parcări amenajate pentru autorulota ta, dar și foarte multe locuri în care poți sta off camping.


  1. Creta, Grecia

Dacă vrei să fugi de iarnă, ar trebui să știi că în luna decembrie, în Creta, temperatura medie este de 15 grade celsius.
Spre deosebire de celelalte orașe grecești care obișnuiec să se închidă pe timp de iarnă, Heraklion (cel mai mare oraș de pe insulă), este deschis și te așteaptă!
Aici poți vizita în liniște și fără aglomerația specifică verii Palatul Knossos, Muzeul de Arheologie, Catedrala Sfântul Mina și zidurile venețiene. De asemenea, poți vizita și micile orășele din vecinătate și poți parca autorulota ta în aceleași locuri ca și vara!


 

Nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de iarnă așa cum îți dorești.
Indiferent de mărimea familiei tale sau a grupului tău de prieteni, poți pleca cu o autorulotă nouă, cu dotări din gama premium în cea mai frumoasă expediție din cea mai frumoasă iarnă de până acum!
Detalii și alte idei despre călătorii, dar și despre autorulote găsiți pe www.gocamper.ro , singura firmă de închirieri autorulote din România care livrează autorulota la adresă, indiferent de distanță sau de oră!
Sediul lor este în Suceava, iar livrarea autorulotei în Botoșani este gratis!

Author: Ionel Curcan