Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+

Revelion 2015. Conacul Zaicesti – Botosani

  • 11:30
  • Zaicesti, Conacul Zaicesti - Botosani
  • 0755 / 119.694

”Pensiunea Conacul Zaicesti, ca si in anii trecuti, vine cu o oferta de nerefuzat, promitand invitatilor o noapte deosebita in seara dintre ani, cu spectacol, dansuri internationale si traditii autohtone.
Trupa de dansatori profesionisti din Iasi -The Sky Dance, vor oferi un adevarat show, iar distractia va fi asigurata si de formatia Hyperion, care va interpreta muzica live,pe toate gusturile.
Revelion Conacul ZaicestiDupa focul de artificii si sampania de la miezul noptii, Trupa de uratori si dansatori de la Vorona, vor binedispune cu ale lor uraturi specifice.

Grăbește-te să prinzi ultimele locuri la revelionul organizat la Conacul Zaicesti.Pentru grupurile de 10 persoane sau mai mari, se acorda reducere de 10%.
Va asteptam in vechea resedinta careia i s-a redat splendoarea de odinioara – exact asa cum ii placea boierului Filipescu: cu muzica buna, oameni alesi, mancaruri din belsug si bauturi de soi!
Meniul festiv contine preantreu si antreu, meticulos potrivite pe placul boierului, urmate de gustari calde domnesti Rapsodie pescareasca cu raci, calamar si crap, si Sarmalute moldovenesti cu afumatura, urmate de friptura din vanat si muschiulet de porc.
Pe langa desertul surpriza, prajituri si cozonacul de casa, invitatii au la dispozitie un pachet complet de bauturi incepand de la vinul de casa pana la cele mai fine licori pentru domnite.”

One Response to "Revelion 2015. Conacul Zaicesti – Botosani"

  1. gelutu882 Posted on 4 decembrie 2014 at 8:49

    rog să-mi scrieți dacă mai sunt locuri pentru revelion 2015,dacă trebuie achitat un avans

Lasă un răspuns