Evenimente:

  • 00 ZI
  • 00 ORA
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+
<>

Ventus Ristorante, restaurant Falticeni, livrari la domiciliu

Categories: Falticeni,Firme Botosani,Localitati invecinate,Restaurante

”Un cerc de prieteni nu se face cu compasul, se face venind la Ventu’s Ristorante & Lounge”, Horia Lovinescu, dramaturg

Printre lucrurile care nu lipsesc astazi in Falticeni, in mod cert se numara si restaurantele si cafenelele. Exista restaurante in aproape toate zonele orasului nostru, din centru si pana la periferie, cu diverse specificuri.

Ventu’s Ristorante & Lounge, deschis din anul 2007, aflat pe strada Republicii (centru’ vechi) la numarul 26, este un restaurant putin mai deosebit. Mai degraba un restaurant mic, cu 50 de locuri in sala, 52 locuri pe terasa, fiind asezat pe o strada deloc circulata cu masina, la parterul unei case mari.

De aproximativ 7 ani va incantam cu o gama variata de produse barrista ce au fost servite in premiera in locatia noastra, am capatat astfel o rezonanta pe care speram ca in timp s-o extindem si cu una gastronomica.

Pentru ca nu e un loc care sa-ti atraga atentia prin galagie si pentru ca poti sa-ti parchezi masina in apropiata vecinatate (parcare fostul cinematograf), NU poti sa treci pe langa el fara sa-l observi.

Dupa ce il observi si, mai ales, daca te decizi sa-i treci pragul, sunt sanse mari sa si revii. Dupa cum sunt sanse mari sa intri pentru pizza si sa ramai pentru deserturi. Asta pentru ca, pe langa o pizza  pe vatra, la restaurantul Ventu’s Ristorante & Lounge poti sa servesti si paste gatite, salate, ciorbe, toate acompaniate de vinuri, cocktail’uri (cu sau fara alcool), preparate pe baza de cafea (cu sau fara alcool), bere sau bauturi racoritoare. Bineinteles ca nu lipseste nici un espresso Italian ILLY, pentru cei care odata ce s-au desfatat cu preparatele noastre doresc sa se intoarca la munca.

 

Va asteptam sa ne treceti pragul, de luni pana duminica, incepand cu orele 8:00 si pana la ora 24:00.

 

CONTACT

ADRESA: Str. Republicii, nr. 26 (Aleea pietonala) Falticeni
LIVRARI LA DOMICILIU: 0758 339 552
RELATII CLIENTI: 0740 165 534
PROGRAM: Luni – Sambata: 08.00 – 24:00    Duminica: 09:30 – 24:00
WEBSITEwww.ventusristorante.ro

GALERIE FOTO

Author: infobotosani

Lasă un răspuns